Vacancies

Project engineer werktuigbouwkunde – GTL Europe

De project engineer werktuigbouwkunde heeft o.a. een hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; o.a. het uitwerken van gebouwen voor de champignonteelt en composteringsbranche op technisch en bouwkundig gebied.

Projectleider – GTL Europe

De projectleider coördineert gelijktijdig meerdere projecten en moet o.a. beschikken over leidinggevende ervaring en een afgeronde hbo-opleiding in technische of bouwkundige richting.

Manager Operations Machines & Controls – Christiaens Group

De Manager Operations Machines & Controls stuurt een team aan van ongeveer 15 engineers voor wat betreft het ontwerp en de engineering van machines (mechanical) en controls (hardware & software) én ben je verantwoordelijk (indirecte aansturing) van ongeveer in totaal 40 productie en logistieke medewerkers.

Project engineer bouwkunde – GTL Europe

De project engineer heeft o.a. een hbo-opleiding bouwkunde. Functie: het uitwerken van gebouwen voor de champignonteelt en composteringsbranche op technisch en bouwkundig gebied.

Administrative assistant – SacO2

The administrative team of SacO2 is looking for an administrative assistant to join the international family business.

Mechanical Lead Engineer machinebouw – MushComb

De Mechanical Lead Engineer machinebouw heeft een afgeronde MBO4+ of HBO opleiding werktuigbouwkunde/mechatronica of vergelijkbare opleiding.

Project Manager – HKB Boiler Solutions

The project manager will be responsible for planning, coordinating and implementing projects within the decided-upon budget, timeline and scope.

Product data specialist – Legro

De product data specialist draagt zorg voor de product- en artikeldatabase en de implementatie van een nieuw ERP systeem.

Digital Communications Manager – Kekkilä-BVB

As Digital Communications Manager (in De Lier or Venlo, The Netherlands) you are leading the development of Kekkilä-BVB’s digital communication strategies, practices, and processes. You’ll work in close collaboration with our business units in an international business environment. You will be part of Kekkilä-BVB´s Sustainability, Brand and Communications team.

Technisch personeel – Dutch Mushroom Equipment

Dutch Mushroom Engineering BVB is op zoek naar technisch personeel voor de werkplaats in Bree, België.

Constructie bankwerker – Hoving Holland

De werkzaamheden van de constructie bankwerker zullen onder andere bestaan uit het produceren van grote constructie frames tot het fabriceren van complexe enkelstuks onderdelen.

Installatiemonteur – Limbraco

Limbraco is op zoek naar een zelfstandig werkende Installatiemonteur voor installaties die nodig zijn in de champignonteelt. In deze functie installeer je complete industriële verwarming-, stoom-, water-, koel- en luchtbehandelingsinstallaties in nieuwe en bestaande champignonkwekerijen.

Production Manager – Christiaens Group

De Production Manager (voorheen Chef Werkplaats) draagt zorg voor een optimale workflow c.q. productievoortgang en een optimale aansluiting van de bedrijfsprocessen op de werkplaats en logistiek.    

Newsletter subscription


Follow us